Massimago Profasio Valpolicella Superiore

Vin type: Tørr rødvin. Fra organisk dyrkede druer

Druetype: Corvina 65%, Corvinone 25%, Rondinella 10%

Alkohol: 13 % vol.

Sukker: 2 G/L

Karakteristikk: Den har en dyp rubinrød farge, nesen avslører notater av sort pepper, ferskt kirsebær og røde bær med hint av balsamisk mynte og rosmarin. Smaken er fruktig og balansert med modne bær og delikat lakris. Ettersmak er lang og saftig med god balanse mellom søthet og surhet.

Passer til: Stuet og krydret kjøttretter. Tradisjonell stekt kalkun. Internasjonale retters forslag: Indisk Tandori og kinesisk andebryst.

Vinmonopolet 10145001, Pris 298,40

Apertif 87p – En lett utviklet men fortsatt holdbar og fyldig vin som tåler 4-5 år. Verd prisen.